Domišljijski nakupovalni seznam oblačil

Kar se tiče sanjarjenja o oblačilih sem tako ženskasta, da bolj ne bi mogla biti. A sem na “srečo” brez ficka (trenutno nimam niti za zimski plašč in okoli hodim v jesenski jakni), zato se lahko izognem brezglavemu potrošništvu in se prepustim pravim vrednotam (saj se hecam). Bi pa z veseljem izvedla eksperiment z delovno hipotezo, da kljub gori denarja ne bi postala žrtev nakupovanja nepotrebnih stvari – škoda, ker takšne raziskave ne bi nihče financiral.

Kakorkoli, danes sem naletela na spletno trgovinico z vintage navdahnjenimi oblačili, ki so ravno po mojem okusu.  Kar tako sem sestavila seznam oblačil za namišljeno preživljanje božičnih praznikov. Mimogrede, cene so povsem dostopne navadnim smrtnicam – zaradi študentske preobremenjenosti z varčevanjem avtomatično spregledam vse, kar ne spada v nižji do srednji cenovni razred. Sem pač mnenja, da lahko tudi s tanko denarnico ohranjaš zanimiv, relativno oseben stil oblačenja, ne glede na to, ali padaš na zadnje trende, hipsterski mišmaš ali nekaj tretjega (= wannabe unikatnega). Moja modna strast so stili s konca 19. stoletja in začetka 20. (sploh 20. leta) – mah, saj v vsakem desetletju lahko najdem nekaj, kar mi je noro všeč. Na srečo se modni trendi tako hitro obračajo, da sploh ni potrebno kupovati second hand oblačil ali brskati po zaprašenih babičinih omarah ter žalostno ugotoviti, da so vse, kar je bilo izjemnega, že zdavnaj požrli molji.

ModCloth

 • Share/Bookmark

7 odgovorov v “Domišljijski nakupovalni seznam oblačil”

 1. Medea  Medea pravi:

  Zelo všečen nakupovalni listek, res. Zadevo na peti slikci bi takoj posvojila, pa ves nakit tudi ;)

 2. kajira  kajira pravi:

  dober okus :P

 3. Medea  Medea pravi:

  Ma ja, v bisvtu bi vse vzela pod streho, no ;) Priznam.

 4.   Kristin pravi:

  Those gloves are just darling!

 5. kajira  kajira pravi:

  yes! <3

 6.   Maja pravi:

  ja, super obleke…sploh še ostala ponudba na spletni strani

  na žalost pa ne dostavljajo v slo :/

 7. kajira  kajira pravi:

  škoda. na ’srečo’ se da najti podobna oz. celo enaka oblačila ter modne dodatke tudi na drugih straneh (in včasih celo po nižji ceni). ampak se skušam vzdržati. :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !